Zásady ochrany osobních údajů

Jsme společnost:

REST BARBERSHOP & BAR BEROUN
Pivovarská 103/7
266 01 Beroun – Centrum

+420 737 775 373
info@barberberoun.cz
www.barberberoun.cz

IČO: 76067521 

Subjekt
Jméno a příjmení: Ondřej Zítek
Adresa sídla: 252 10, Trnová 109
Subjekt podnikající na základě živnostenského listu vydaného dne  17.01.2008.

(dále jen: „správce“).

Pro poskytování našich služeb a provoz našich webových stránek zpracováváme některé osobní údaje.
Zpracování osobních údajů upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických sobo v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) („GDPR“)

 

I.   Zpracování osobních údajů

A.  Zpracování osobních údajů v případě použití kontaktního formuláře

Pokud poptáváte naše služby, budeme pracovat s vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte, hlavně prostřednictvím poptávkového formuláře. Jsou to: jméno a příjmení, telefon, e-mailová adresa

Z jakého důvodu?
Kontaktujeme vás přes ně pro další domluvu ohledně služeb.

Na základě jakého právního důvodu?
Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – jednání o smlouvě, resp. provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?
Pokud nenavážeme další spolupráci, vaše data budeme zpracovávat nejdéle 1 rok od naší poslední komunikace.

 

II.   Kdo se k datům dostane?

Vaše data zůstanou u nás.
Osobní údaje zpracováváme pouze na území Evropské unie.

 

III.  Co byste dál měli vědět

V naší společnosti nemáme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů.
V naší společnosti nedochází k rozhodování na základě automatického zpracování či profilování.
Pokud byste měli k osobním údajům otázky, kontaktujte nás na e-mailové adrese info@ziteklogistics.com nebo zavolejte na tel. č. +420 739 533 091

 

IV.  Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po nás v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku.

Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud.

Tyto podmínky jsou účinné od 1. 1. 2022

© REST BARBERSHOP & BAR BEROUN | zásady ochrany osobních údajů | zásady cookies | webdesign